FAQ

FAQ

Al onze tenten worden door ons zelf opgezet en weer terug afgebroken en is in de prijs voorzien.
De betaling dient steeds contant te gebeuren bij plaatsing of afhaling.
Wij vragen enkel een waarborg wanneer u bij ons materiaal afhaalt, Het tarief van de waarborg zal steeds door ons bepaald worden.
Ja, u moet steeds uw verzekering op de hoogte stellen.
Horeca materiaal waaronder chafing dish, soepverwarmer en percolator dienen proper gemaakt te worden door de huurder Het materiaal dat vuil kan worden ingeleverd zijn glazen, borden, tassen, bestekken en kandelaars. Natuurlijk moet het materiaal ontdaan zijn van drank - en etensresten zodat wij dit makkelijk kunnen reinigen. Keukenmateriaal, stoelen en tafels en andere meubels moeten schoon zijn. SERVIES : PORSELEIN, GLAS, BESTEKKEN Het verschillende servies moeten terugkomen onder de volgende voorwaarden : * Glazen, kommen en koppen dienen uitgeveegd of afgespoeld te zijn en omgekeerd in de juiste kratten geplaatst te zijn * Borden dienen afgeveegd te zijn. (zonder etensresten). * Bestek dient afgeveegd te zijn en gesorteerd. * Afval en etensresten dienen zich niet tussen de goederen te bevinden. TAFELLINNEN : U hoeft het tafellinnen niet zelf te wassen, dit wordt door ons gedaan. LET OP met kaarsvet op het tafellinnen, Zit er kaarsvet op ons tafellinnen dan wordt deze aangerekend.
Wij hebben geen echte showroom, maar u kan altijd vrijblijvend, na afspraak ons verhuur materiaal komen bezichtigen.
Zorg ervoor dat de goederen volgens de regels worden klaargezet of teruggebracht. Samen met u bekijken we of al het materiaal aanwezig is. Wij raden u aan om vooraf te tellen of de aantallen juist zijn en er geen producten achter blijven. Manco’s en breuk worden aan u doorgerekend
Bij het terug ophalen of terugbrengen van de bestelling dient u met het volgende rekening te houden: * Alle artikelen dienen gespoeld (zonder drank en etensresten) en gesorteerd aan ons te worden geretourneerd. * Glazen, tassen en ondertassen dienen op z'n kop en per soort terug te worden gezet in de daarvoor bestemde kratten. * Chafing dish's en elektrisch materiaal moet wel gereinigd worden. * De bestelling dient klaar te staan op de plek waar het is afgeleverd bij bezorging.
U brengt bij ophaling van de goederen uw orderbevestiging en het bedrag vermeld op uw orderbevestiging in contanten of bewijs van betaling (overschrijving) mee.
U kunt de bestelde goederen ophalen een dag voor de huurdag na afspraak.
Al onze prijzen op onze website zijn exclusief 21 % BTW. De prijzen op onze website zijn voor max 4 dagen.
U kunt het bedrag vooraf overschrijven op ons rekeningnummer, zo moet u geen contant geld gaan afhalen. Zoniet dan vindt de betaling plaats bij ophaling of levering van de goederen in contant.
Eenmaal dat u een feestdatum heeft vastgelegd en u min of meer een idee heeft van het aantal genodigden is het goed om alles te reserveren. Zo loopt u geen enkele risico dat de goederen niet meer voorradig zijn.